За Нас

g7p35Фирма Насико-13 ЕООД е основана в края на 2008, като нейн основен предмет на дейност е изграждането на декоративни настилки и облицовки от щампован бетон. В последствие портфолиото се разширява с проекти за бетонни скулптури и декоративни елементи. В момента предлагаме цялостни решения - от създаване на проекта до пълното му изграждане.

Насико-13 ЕООД предлага услуги за изработване на щампован бетон за интериора и екстериора. Предлагаме решения за дома, офиса, градината, басейна, хотела, ресторанта, търговския обект и много други. Изграждане на алеи, декоративни елементи, дворове, стенни облицовки, площадки, подове, пътни настилки, скулптури, стълбища и др.

g15p13


Работим с висококачествени материали и използваме последните технологии и нововъведения в индустрията, като следим последните иновации и новости. Винаги спазваме генералните изисквания и стандарти. Предлагаме голямо разнообразие от цветове и щампи. Гарантираме качествена изработка при изграждането на щамповния бетон. Висок професионализъм съчетан със стил и креативност. Разумни срокове, които се спазват. Всеки отделен проект е индивидуално плануван и съгласуван с клиентските изисквания.